Hoe ik je hierbij kan helpen

Soms is het heel lastig om er zelf weer uit te komen en eenzaamheid gaat niet vanzelf over, in tegendeel.

Omdat ik er zelf jarenlang vrij diep in zat zonder het zelf te merken kwam ik pas door het advies van een ander op het spoor naar zelfbevrijding. Vanzelf lukte het mij niet, want ik zag het niet. Hoe fijn is het als dan steun krijgt.

Toch vergis je niet, je moet aan jouw verbondenheid met andere mensen WILLEN werken, je moet ZELF in actie komen en je moet het ZELF doen en. Er bestaat geen pilletje voor eenzaamheid, je moet echt ZELF aan de slag. Maar je hoeft het gelukkig niet alleen te doen. Als het je niet (meer) vanzelf lukt om je emoties en je situatie te veranderen, kom in actie en vraag om hulp.

Hier kan ik je als veranderingscoach, gespecialiseerd in eenzaamheid bij helpen. Omdat ik maar al te goed weet hoe onopgemerkt en venijnig het proces verloopt en hoe je er weer uit kunt komen op een manier die je zelfverzekerder en een leuker mens maakt.
Er zijn veel meer mogelijkheden dan je denkt.

– Een ervan is de mogelijkheid dat ik via een presentatie/lezing voorlichting geef over wat eenzaamheid is, hoe het ontstaat, wat er met je gebeurt en – heel belangrijk – hoe je ermee om kunt gaan en wat je kunt doen om er uit te komen. Ook mogelijk in vorm van een gastles.

– Een kennismakingsworkshop met de inhoud van boven genoemde presentatie/lezing plus praktische ervaring van enkele oefeningen/opdrachten uit de volledige cursus.

– Een andere insteek biedt de cursus ‘LEEF!’ Deze is vooral geschikt als je wilt voorkomen dat je in eenzaamheid af gaat glijden in een situatie die je uit de baan heeft geworpen, waar je niet weet wat je eigenlijk wilt, als je ergens vast bent gelopen en niet meer weet wat je moet doen. Hier kun je er meer over lezen. (link naar website)

– Voel je je al (langer) eenzaam en heb je al het een en ander geprobeerd om er uit te komen, maar zonder succes? Dan is de Cursus ‘Creatief Leven’ iets voor jou, want deze is specifiek ontwikkeld voor mensen die stevig in de greep van eenzaamheid zijn en er niet meer op eigen kracht uit kunnen komen.

Deze methodiek is ontwikkeld door Jeannette Rijks, waar ik ook mijn opleiding heb gevolgd en me in eenzaamheid heb gespecialiseerd.

Om je een idee te geven hoe deze cursus je kan helpen, nodig ik je uit om eens een kijkje te nemen bij de TV uitzending ‘Nooit meer alleen’, waarin Jeannette Rijks en de deelnemers gevolgd werden gedurende deze cursus. De resultaten zijn verbluffend en inspirerend. Ga hier naar de afleveringen en zie het met eigen ogen.

Nooit Meer Alleen

Wil je er meer over weten? Mail me of maak een belafspraak en we kijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

Lees hier meer over: 

Ademloos voor geluk - kom in je kracht!