Waarom wil ik met jou werken?

Het raakt mij als ik zie hoeveel potentieel in iemand zit en dat er niet uit kan/mag komen. Het raakt mij hoe je zelfbeeld verwrongen kan raken door de invloed van negatieve ervaringen, andere mensen of zelfs de media.

Uit eigen ervaring weet ik hoe zwaar en lang de weg is om er in je eentje uit te komen. Zodat jij niet ook zo veel tijd van je leven verspilt geef ik graag mijn geleerde lessen door om juist dít te voorkomen.

 

Ik geloof dat in ieder van ons een ongekend potentieel schuilt en ieder van ons kan op haar eigen manier de wereld verrijken. Een potentieel dat er alleen op wacht weer ontdekt en gebruikt te worden. Ellende en machteloosheid zijn geen ziekte. Het is geen vaststaand gegeven en kan veranderd worden. Veel vrouwen zijn je al voorgegaan en JIJ KUNT HET OOK!

Ik geloof dat mensen, die hun potentieel gebruiken en een leven vol liefde, vreugde en kracht leiden de wereld positief kunnen veranderen.

En als jij zo een mens bent, dan heeft de wereld jou hard nodig!

Daarom wil ik er graag een steentje aan bijdragen om mijn missie te vervullen en de jouwe ook mogelijk te maken. 

Waarom zou je met mij werken? Wat kan ik voor je betekenen?

 • Je leert technieken om met jezelf opnieuw in contact te komen, verbinding te maken en een liefdevolle relatie met jezelf te hebben zodat je in staat bent om gezonde relaties met andere mensen aan te gaan.
 • Door mijn eigen levenservaring ben ik met vallen en opstaan gekomen waar ik nu ben. Mijn levenslessen geef ik graag aan jou door. Het is geen geheim meer en ook jij kunt ervan profiteren. Als ik het kan… kan iedereen het!
 • Door mijn eigen proces en ervaring met eenzaamheid, de kennis van mijn opleiding tot eenzaamheidsspecialist, samen met mijn ervaring met het werken met energie en TTouch (lichaam, geest en emoties in balans brengen middels aanraking) kan ik je goed in jouw proces begeleiden.
 • Je ervaart dat je niet de enige bent en je er niet alleen voor staat.
 • Je wordt je bewust van de (scheppings-)kracht in je.
 • Je ontdekt waar je nu staat en waar je heen wilt. Samen vinden we een weg die je daar brengt. Je hoeft het nu nog niet precies te weten, dat komt vanzelf.
 • Je ervaart hoe je voelt om volwaardig, vol zelfvertrouwen, energie en plezier in het leven te staan doordat je op een nieuwe manier naar jezelf en de wereld kijkt.

 

 Waar ik je NIET bij kan helpen:

 

 • Als je verwacht, dat ik je probleem ga oplossen en je zelf niets hoeft te doen.
 • Als je nog erg veel moeite hebt om de situatie te aanvaarden.
 • Als je gebukt gaat onder een hevig trauma. Het is belangrijk dat dit eerst aangepakt wordt.
 • Partnerbemiddeling

Daar zijn instanties voor die je er beter in kunnen ondersteunen dan ik en die er gespecialiseerd in zijn.

Ademloos voor geluk - kom in je kracht!