kompas zomer actie

De seizoenen helpen ons om te laten zien wie wij zijn. Om meer in contact te komen met onszelf, ons te verbinden met wat we het liefst willen en om onze krachtbronnen aan te boren om te bereiken wat we het liefst willen.

 

Nu is het zomer en dat is de ideale tijd om je uit te rekken, je volop te ontplooien en te stralen als de zon. Wat wil jij dit jaar nog tot bloei laten komen?

 

Heb je wel wensen en ideeën, maar weet je niet waar te beginnen? Dan help ik je er graag bij. Neem de ‘Kompas naar de stem van je kracht’ in de hand en begin! Stap voor stap, helder en duidelijk zal je merken, dat je er kracht en energie van krijgt om de juiste stappen te zetten.

 

5 weken lang gaan wij samen op reis langs alle seizoenen en laten we ons inspireren door hun boodschap. Een voorbeeld:

 

In de wintermaanden hebben we het rustiger aan gedaan, en misschien kwam er naar boven wat je nu eigenlijk het liefst wilt, bv een puppy in huis nemen. Of je wilt meer bewegen en gezonder eten om je lekkerder in je vel te voelen.

DE LENTE is het aangewezen seizoen om het zaadje van jouw wens in de grond te brengen en het goed te verzorgen.

 

Je zoekt bij voorbeeld informatie op over de hond van jouw keuze, karaktereigenschappen en wat dit ras nodig heeft. Ook wat een puppy nodig heeft. Je kijkt ook goed naar jezelf of je de tijd en mogelijkheden hebt om een pup de aandacht en opvoeding te geven, die hij nodig heeft.

Of, in het geval van meer vitaliteit: Je zoekt uit welke manier je het meeste aanspreekt om te gaan bewegen (joggen, Yoga, sportschool, DVD, online training etc.) en je zoekt voedingsadviezen op of kijkt waar je een diëtiste of voedingsdeskundige kunt vinden.

 

Langzaamaan rekt het zaadje zich uit en piept uit de grond. Door zon en regen en de vruchtbare aarde gaat het groeien en rekt zich steeds meer uit, laat steeds meer zien wie het is.

 

Je gaat bijvoorbeeld op zoek naar fokkers, neemt contact met ze op, kijkt goed onder welke omstandigheden de pups opgroeien. Pas als je er een goed gevoel bij hebt, kies je een pup.

Of om je lekkerder in je lijf te voelen ga je kennismakingslessen volgen en voel je wat het beste bij jou past. Heb je een diëtiste of ander voedingsdeskundige gevonden (als je er zelf niet uit komt) dan maak je daar kennis mee tijdens een eerste gesprek en bespreek je een stappenplan.

 

In DE ZOMER straalt de plant in schitterende kleuren en presenteert hij zich aan de wereld.

 

In het voorbeeld van de hond heb je nu jouw pup gekozen en hij is bij je. Jullie leren elkaar kennen en begrijpen en bouwen zo een band op. Dat is een hele intensieve fase, maar daar krijg je heel veel energie van.

In het voorbeeld op weg naar meer vitaliteit ben je begonnen en al lekker bezig. Je voelt de energie door je heen stromen, je bent actief en vrolijk en je voelt je al een stuk beter, krachtiger en aantrekkelijker.

 

Je geniet van de uitbundigheid van de zomer en in DE HERFST kun je de vruchten van jouw plant plukken.

 

Bijvoorbeeld: De pup groeit goed, jullie leren heel veel van elkaar, de opvoeding verloopt prima en hij luistert goed.

Of, in het tweede voorbeeld: Je voelt dat het vele voordelen heeft om gezond en fit te zijn door op je voeding te letten en regelmatig te bewegen. Je bent blij en trots op jezelf.

 

Je hebt het echt gedaan! Het is je gelukt! Met deze trots in de borst is het tijd om na te genieten en het tijdens DE WINTER te laten bezinken.

Want wie weet, misschien dient zich alweer een nieuwe wens aan…

 

Dit zijn maar 2 voorbeelden, maar je kan het natuurlijk op elk ander gebied dat van jou op toepassing is, inzetten.

 

Onderweg zal je obstakels tegenkomen, dingen die niet zo gaan als je wilt. Vind jij het dan lastig om hiermee om te gaan? Ben jij iemand die dan snel opgeeft en heb je daar ondersteuning bij nodig? Daar help ik je bij.

 

Wees niet bang, het is nu al goed en het wordt alleen maar beter – als je durft de eerste stap te zetten!

 

Ga je mee op reis?

 

Ik heb een programma waarmee je de richting in jouw leven kunt veranderen. Zodat je komt waar je het liefst wilt zijn.

 

Wat levert dit programma je op:

Je ervaart de kracht van ieder seizoen bij het nemen van jouw beslissingen in het leven
Je weet wat je werkelijk wilt
Je maakt betere en weloverwogen keuzes
Je laat je niet meer opjagen
Je voelt meer zelfvertrouwen
Je laat jezelf meer horen en zien
En omdat het zomer is, en ik het belangrijk vind dat jij in jezelf gelooft en je laat zien, geef ik jou een speciale zomer aanbieding:

 

Elke dag, 7 dagen lang vanaf vandaag 15 juli t/m woensdag 22 juli, krijg je dit Kompas-Programma met maar liefst 20 € korting! Je betaalt er geen € 47 voor, maar slechts € 27!

 

green_with

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ademloos voor geluk - kom in je kracht!