Vrouw in Kracht

Community

In deze community kunnen we in de veiligheid van de besloten FB groep met gelijkgestemden van gedachten en ervaringen wisselen.

Programma

Leef - Comfortabel alleen

Soms loop je vast in je leven of er gebeuren dingen waardoor je je eenzaam voelt en jezelf de vraag stelt: “WAT NU?” 

Misschien heb je geen idee wat je nu moet of kunt doen en voel de wanhoop nabij. Misschien heb je heel veel ideeën, weet je niet waar je moet beginnen en blokkeer je daardoor zodat je niets doet. Misschien heb je het gevoel er helemaal alleen voor te staan, nergens bij te horen en ben je bang om een eenzame oude dag tegemoet te gaan terwijl je diep van binnen het verlangen naar liefde, erkenning en verbinding voelt.

Als je op zoek bent naar een frisse wind in je leven, een nieuwe draai in je huidige situatie of je een stap vooruit wilt om je beter te voelen … dan biedt de cursus LEEF! de oplossing!

Voor meer informatie klik hier

Nieuwe data volgen binnenkort

Over Mij

blank

Ik ben Kathrin en Eenzaamheid-transformatiecoach. Het is mijn verlangen om vrouwen te helpen die er genoeg van hebben om zich eenzaam, alleen, onzichtbaar en/of onbelangrijk te voelen. Door mijn eigen ervaringen hiermee is het mijn diepste wens om je kracht en moed te geven om te kiezen voor een leven waarin je comfortabel met jezelf bent en van daaruit vreugde en betekenis ervaart. Wil je dat heel graag, maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken? Ik help je graag verder.

Laatste blogs